Unieke presentatie over het regenwoud

Geplaatst op 07/09/2023

Draag bij aan de bescherming van het regenwoud in Costa Rica door op dit veilingitem te bieden tijdens de Dag van de Natuur! Bent u de hoogste bieder op 4 oktober a.s? Dan gaat u luisteren naar een passievol verhaal over hoe dit beschermingsproject is ontstaan.

De stichting Adopteer Regenwoud bouwt al ruim 12 jaar aan een prachtig reservaat van ernstig bedreigd laagland regenwoud aan de Caribische kant van Costa Rica. Door percelen regenwoud uit de handel te halen en samen te werken met de lokale bevolking, het naastgelegen nationaal park Barbilla en de mensen van de Cabecár stam wordt het reservaat structureel beschermd. Daarnaast zijn studenten doorlopend aanwezig om de rijke biodiversiteit in kaart te brengen. Uw bijdrage wordt besteed aan de inzet van een goed getrainde lokale ranger.

Laat u meevoeren in een passievol verhaal over regenwoudbescherming
Als hoogste bieder nemen Martin Havik en Matthijs Bol, natuurbeschermers in hart en nieren, u mee op hun avonturen in het regenwoud. Met een zeer aanstekelijk enthousiasme en vol passie vertellen zij over hun drive en hoe het idee voor een eigen beschermingsproject is ontstaan. U krijgt in woord en beeld een inkijkje in de pracht en praal van de Costa Ricaanse jungle met anekdotes, waarnemingen en belevenissen van het presentatieduo zelf. Het verhaal wordt ondersteund met prachtige eigen foto’s en uniek beeldmateriaal van professionele foto- en videografen.

Dit veilingitem is ideaal voor bijvoorbeeld een Rotary-avond of bedrijfsevent. Het presentatieduo kan naar iedere gewenste locatie in Nederland afreizen en er is geen limiet voor de groepsgrootte. De planning en duur van de presentatie worden net als de voorzieningen zoals een beamer, presentatiescherm en versterkt geluid in overleg afgesproken.

Startbod: € 750

Meebieden op dit of andere veilingitems? Meld u nu aan voor de Dag van de Natuur op 4 oktober a.s. in Burgers' Zoo in Arnhem.

Benieuwd naar alle veilingitems? Bekijk hier de veilingcatalogus.

Profielfoto Bol geknipt klein.jpg

Terug naar het overzicht