Dag van de Natuur 4 oktober 2023

Geplaatst op 26/06/2023

4 oktober is niet zomaar een dag; het is namelijk de Dag van de Natuur! Op deze dag organiseert GlobeGuards voor de 12e keer de grootste veiling van natuurbelevenissen in Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem. U kunt hier bieden op unieke natuurbelevenissen die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards, kleine maar zeer slagvaardige natuurbeschermers. Tijdens de veiling kunt u genieten van een feestelijk driegangendiner, aangeboden door Koninklijke Burgers’ Zoo. De veiling wordt wederom enthousiast geleid door onze veilingmeester Frank Buunk, van Kunsthandel Simonis & Buunk.

U bent van harte welkom op woensdag 4 oktober voor de Dag van de Natuur 2023. Het programma start om 16:45 en duurt tot 22:00.

veiling klein.jpgscherm klein.jpg

Eregast en keynote speaker
Onze eregast en keynote-speaker dit jaar is Generaal Tom Middendorp. Hij zal u voorafgaand aan het veilingdiner vertellen over zijn werk als klimaatgeneraal. Tom Middendorp was commandant van de Nederlandse Strijdkrachten van 2012 tot 2017. Na het beëindigen van zijn militaire carrière in 2017 richtte hij samen met militaire leiders uit meer dan 40 landen het prestigieuze International Military Committee on Climate and Security (IMCCS) op. Lees meer over Generaal Tom Middendorp.

Uw bod, uw bijdrage aan de natuur
De opbrengst van deze veiling is voor onze leden een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee zij hun natuurbeschermingsactiviteiten voort kunnen zetten. De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie, of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn. De prijzen van de veilingitems variëren van ongeveer €150,- tot ruim € 5000,-.

Veilingitems onde de hamerCOVER-catalogus dag-van-de-natuur klein.jpg
Benieuwd naar alle veilingitems? Bekijk hier de veilingcatalogus.
Ontvangt u de veilingcatalogus liever in uw
brievenbus? Laat het ons weten.

Kosten? Geen!
Maar elke aanwezige wordt wel geacht ruimhartig
bij te dragen aan de natuur!
Overigens betaalt de belasting mee. GlobeGuards
heeft de ANBI-status en daarmee is ieder eindbod
fiscaal aftrekbaar.

Bent u onze gast?
Wij hopen u graag te ontvangen op de Dag van de Natuur 2023. U kunt zich hier aanmelden.

MELD U AAN (3) - kopie.png

 eten klein.jpgbieder klein.jpg

De Dag van de Natuur wordt mede mogelijk gemaakt door:

burgerszoo_stack_nl_rgb.jpglogo AFN.jpg

Terug naar het overzicht