Nederlands

Sponsoring

Is uw bedrijf bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Hebben uw werknemers een groen hart? Dan nodigen wij u uit om GlobeGuards en haar projecten te ondersteunen.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?
Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook in het kader van Cause Related Marketing is het voor een bedrijf interessant om zich aan een goed doel te koppelen.Het inzetten van een natuurbeschermingsproject voor een promotie kan zeer resultaatverhogend werken.

De ideale match:
Het is belangrijk dat er een goede match is tussen uw bedrijf en het project dat u ondersteunt. Daarmee komt uw activiteit geloofwaardig over en bereikt u de beste resultaten. De variëteit in landen en dieren waarbinnen onze GlobeGuards actief zijn vormen goede aanknopingspunten, maar u kunt ook een match vinden in bijvoorbeeld het onderwerp:

  • het voorzien van radiozenders
  • het ter beschikking stellen van een safarivoertuig of voorlichtingsbus
  • het plaatsen van hekwerk
  • medicijnen en voeding voor de dieren in de opvang

Meer informatie over onze leden en projecten.

Wat kunt u voor ons betekenen? 
U kunt de GlobeGuards ondersteunen op ieder niveau:

  • Wij kunnen een ideale match voor uw bedrijf tot stand brengen voor de lange termijn. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze Programma Coördinator via info@globegards.nl
  • U kunt u éénmalig of structureel doneren voor een langere periode.
  • Wij nodigen u graag uit om mee te doen aan Veiling op De Dag van de Natuur die altijd rond 4 oktober plaatsvindt. Op deze avond kunt u of uw bedrijf bieden op unieke natuurbelevenissen aangeboden door de leden van GlobeGuards. Vul uw gegevens in het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Iedere bijdrage is van harte welkom en komt direct ten goede aan de ondersteuning van de unieke natuurbeschermingsprojecten van de GlobeGuards leden.

PS: Omdat GlobeGuards is geregistreerd als ANBI (Algemeen Nut Bogende Instelling), is de donatie fiscaal aftrekbaar voor bedrijven.

BEKIJK HIER WELKE ORGANISATIES ONS AL ONDERSTEUNEN.
U BINNENKORT OOK?