Veiling op de Dag van de Natuur

Bied  op unieke natuurbelevenissen en help de natuur. Een bijzondere avond  waar u de GlobeGuards in hun belangrijke werk kunt steunen. Met uw aankoop helpt u de natuur én bent u verzekerd van een unieke ervaring.

GlobeGuards organiseert ieder jaar, rond Werelddierendag, de Dag van de Natuur in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Op deze dag vindt de grootste veiling van natuurbelevenissen plaats. U kunt hier bieden op unieke natuurbelevenissen die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards, kleine maar zeer slagvaardige natuurbeschermers. Frank Buunk is onze veilingmeester. Botanicus Joop Schaminée is onze ere-gast en keynote spreker. Deze veilingavond is inclusief borrel en feestelijk diner dat u wordt aangeboden door Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.

Het programma start om 16.45 uur en duurt tot 22.00 uur. 

De 10e editie was gepland op 7 oktober 2020 maar vanwege de coronapandemie uitgesteld naar 27 januari 2021. Ook deze datum in helaas niet haalbaar. Wij hopen zo snel mogelijk de datum van de 10e editie van de Dag van de Natuur hier te kunnen melden.

Terug naar het overzicht