Word adoptieouder van een cheetah in Namibië

Roadie is een cheetahwelpje die door de dood van haar moeder nu opgevangen wordt door organisatie N/a'an ku sê in Namibië. Adopteer Roadie en draag bij aan haar eten en verzorging.

Roadie is angstig en getraumatiseerd sinds haar moeder overleed toen zij 3 maanden oud was. In augustus 2016 werd zij in de buurt van Swakopmund gevonden, wel gezond, maar ondervoed. Een cheetahwelp blijft circa 1,5 jaar bij de moeder om zo te leren leven in het wild.

Roadie leeft nu in een speciaal verblijf bij Windhoek van de organisatie N/a'an ku sê. Een organisatie die zich inzet voor de wilde dieren en de lokale bevolking. De opgevangen cheetah's verblijven soms voor korte tijd, soms levenslang in N/a"an ku sê. Indien mogelijk worden de cheetah's teruggeplaatst in het wild. Roadie zal altijd bij N/a'an ku sê blijven.

Help Roadie met € 6,-- per maand

De kosten om goed voor een cheetah, zoals Roadie, te zorgen (eten, medische verzorging), bedragen ca. € 2.500,-- per jaar. Stichting SPOTS wil een bijdrage leveren in deze kosten. Vandaar dat we het gedeelde adoptieschap voor N/a’an ku sê hebben opgezet. Voor € 6,-- per maand kunt u adoptieouder van Roadie worden.

Lees meer over adoptieouder worden van een cheetah in Namibië

 

Terug naar het overzicht