Vitesse VIP-arrangement

Geplaatst op 26/09/2022

Op de veiling op de Dag van de Natuur vorig jaar werd deze bijzondere belevenis beveild, 'Vitesse VIP-arrangement met Alex van Hooff als gastheer'. De bieders gingen een onvergetelijke dag in het Gelredome tegemoet en hieronder kunt u het verslag van deze dag lezen!

Op de Dag van de Natuur had ik geboden op het item 'Vitesse VIP-arrangement'. Dit om kinderen de mogelijkheid te bieden om het Bushcamp van Painted Dog Conservation (PDC) project in Zimbabwe mee te laten maken. Zij kunnen zo leren over de leefomgeving van de Afrikaanse wilde hond zodat deze kan blijven voortbestaan.

Zondag 7 augustus reden wij naar het Gelredome. Hier werden wij verwacht om 13u45 voor de eerste 2022/2023 competitiewedstrijd van Vitesse en nog wel tegen Feyenoord. Uitgedost met de gekregen Vitesse-sjaal en een drankje in de hand zagen wij dat het eerste doelpunt voor Vitesse was. Dit leek de voorbode van een mooie en attractieve wedstrijd.

Met tussentijdse goedverzorgde lunch en heerlijke borrelhapjes genoten wij van de tweede helft. Helaas voor Vitesse was de wedstrijd voor de neutrale kijker aantrekkelijk. Feyenoord bleek ietwat te groot voor Vitesse. Het werd 2-5. De derde helft was er een prijsuitreiking naar aanleiding van de georganiseerde voetbalpool. De poedelprijs (wilde-honden prijs) was helaas voor mij, Ik greep naast de door Vitesse beschikbaar gestelde bal.

Er werd ook nog wat nagepraat over PDC en de heerlijke middag die we samen hadden. Het was een mooie dag voor de natuur, de kinderen en vooruit, ook voor ons.

Uit naam van het Painted Dog Conservation project willen wij Burgers' Zoo hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit unieke veilingitem. Lees meer over het werk van PDC.

Ook bieden op bijzonere natuurbelevenissen en bijdragen aan natuurprojecten over de hele wereld?
U bent van harte welkom op de Dag van de Natuur op woensdag 5 oktober 2022. Meld u nu aan.

image002 klein.jpgimage003 klein.jpg

 

Terug naar het overzicht