Dag van de Natuur 2022

Geplaatst op 01/08/2022

GlobeGuards organiseert dit jaar voor de 11e keer de Dag van de Natuur in Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem. Op deze dag vindt de grootste veiling van natuurbelevenissen plaats. U kunt hier bieden op unieke natuurbelevenissen die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards, kleine maar zeer slagvaardige natuurbeschermers. Tijdens de veiling geniet u van een feestelijk diner, aangeboden door Koninklijke Burgers’ Zoo. De veiling wordt wederom enthousiast geleid door onze veilingmeester Frank Buunk, van Kunsthandel Simonis & Buunk.

U bent van harte welkom op woensdag 5 oktober voor de Dag van de Natuur 2022. Het programma start om 16:45 en duurt tot 22:00.

tafels klein.JPGzaal klein.JPG

Eregast en keynote speaker
Onze bijzondere eregast en keynote speaker dit jaar is Prinses Irene. Zij zal voorafgaand aan het veilingdiner vertellen over haar werk om de mens en de natuur dichter bij elkaar te brengen. Hiervoor heeft ze in 2001 het NatuurCollege opgericht en is ze ook mede oprichtster van de Stichting NatuurWijs. Lees meer over Prinses Irene.

Uw bod, uw bijdrage aan de natuur
De opbrengst van deze veiling is voor onze leden een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee zij hun natuurbeschermingsactiviteiten voort kunnen zetten.
De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie, of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn. De prijzen van de veilingitems variëren van ongeveer €150,- tot ruim € 5000,-.

Veilingitems onder de hamerVoorkant klein 240 x240.jpg
Benieuwd naar alle veilingitems? Bekijk hier de veilingcatalogus.
Ontvangt u de veilingcatalogus liever in uw
brievenbus? Laat het ons weten.

Kosten? Geen!
Maar elke aanwezige wordt wel geacht ruimhartig bij
te dragen aan de natuur!
Overigens betaalt de belasting mee. GlobeGuards
heeft de ANBI-status en daarmee is ieder eindbod
fiscaal aftrekbaar.

Bent u onze gast?
Wij hopen u graag te ontvangen op de Dag van de Natuur 2022. U kunt zich hier aanmelden.

 

MELD U AAN (3) - kopie.png

 

Frank klein.JPGitems klein.JPG

 

 

De Dag van de Natuur wordt mede mogelijk gemaakt door: 

burgerszoo_stack_nl_rgb.jpg allfornature.jpg

Foto's gemaakt door Natalja van Elst

 

Terug naar het overzicht