Dag van de Natuur 2022

Geplaatst op 01/08/2022

GlobeGuards organiseert dit jaar voor de 11e keer de Dag van de Natuur in Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem. Op deze dag vindt de grootste veiling van natuurbelevenissen plaats. U kunt hier bieden op unieke natuurbelevenissen die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards, kleine maar zeer slagvaardige natuurbeschermers. Tijdens de veiling geniet u van een feestelijk diner, aangeboden door Koninklijke Burgers’ Zoo. De veiling wordt wederom enthousiast geleid door onze veilingmeester Frank Buunk, van Kunsthandel Simonis & Buunk.

U bent van harte welkom op woensdag 5 oktober voor de Dag van de Natuur 2022. Het programma start om 16:45 en duurt tot 22:00.

tafels klein.JPGzaal klein.JPG

Eregast en keynote speaker
De Dag van de Natuur heeft dit jaar een zeer bijzondere eregast en keynote speaker. In een later nieuwsbericht zal meer informatie gegeven worden over de eregast, maar voor nu blijft het nog even spannend!

Uw bod, uw bijdrage aan de natuur
De opbrengst van deze veiling is voor onze leden een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee zij hun natuurbeschermingsactiviteiten voort kunnen zetten. De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie, of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn. De prijzen van de veilingitems variëren van ongeveer €150,- tot ruim € 5000,-.

Veilingitems onder de hamer
Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een uniek aanbod van veilingitems. Bent u benieuwd naar de veilingitems? De veilingcatalogus voor de Dag van de Natuur 2022 zal vanaf begin september digitaal te bekijken zijn. 

De hoogste bieders van de afgelopen jaren gingen al op excursie in de Millingerwaard, bezochten de Afrikaanse wilde honden in Zimbabwe en waren voor een dag VIP-gast in de Biesbosch

Frank klein.JPGitems klein.JPG

Kosten? Geen!
Maar elke aanwezige wordt wel geacht ruimhartig bij te dragen aan de natuur! Overigens betaalt de belasting mee. GlobeGuards heeft de ANBI-status en daarmee is ieder eindbod fiscaal aftrekbaar.

Bent u onze gast?
Wij hopen u graag te ontvangen op de Dag van de Natuur 2022. U kunt zich hier aanmelden.

MELD U AAN (3) - kopie.png
 

De Dag van de Natuur wordt mede mogelijk gemaakt door: 

burgerszoo_stack_nl_rgb.jpg allfornature.jpg

Foto's gemaakt door Natalja van Elst

 

Terug naar het overzicht