Privé concert van piano virtuoos Wibi Soerjadi

Geplaatst op 23/08/2021

Bied op dit originele veilingitem

Een avond wegdromen op meesterlijke tonen! Als hoogste bieder op de Dag van de Natuur reist u met uw gezelschap van maximaal 25 personen naar Villa Diepenheim (Twente) waar Wibi Soerjadi in zijn eigen huis een besloten mini concert zal geven.

Opbrengst van veilingitem voor de bedreigde wilde katachtigen
Dit veilingitem gaat onder de hamer op de Dag van de Natuur op 6 oktober a.s. Stichting SPOTS brengt dit originele veiling item in. Met de opbrengst van dit veilingitem kan SPOTS haar projecten blijven ondersteunen alsmede aandacht genereren voor de wilde, bedreigde katachtigen in Nederland bijvoorbeeld, middels het organiseren van ludieke acties.

Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Zowel kenners als minder ervaren luisteraars raken geïmponeerd door zijn pianospel. Deze wereldberoemde concertpianist en componist onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk dat hij baseert op eigentijdse thema's. Tijdens zijn concerten wisselt Wibi onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Wibi draagt stichting SPOTS een warm hart toe, doordat hij groot fan is van wilde katten. Ook bezocht hij projecten in Namibië die SPOTS ondersteunt. Mede hierdoor kan stichting SPOTS dit unieke veilingitem aanbieden.

Mini-concert met Meet & Greet met Wibi
Als hoogste bieder bent u met maximaal 25 personen welkom op Villa Diepenheim (Twente) waar Wibi in zijn eigen huis een besloten mini concert zal geven. Tijdens het concert worden zijn werken toegelicht, neemt Wibi u mee in zijn muzikale belevingswereld en deelt hij de schoonheid van de klassieke muziek en zijn passie voor de piano. Bij aankomst wordt er een hapje en drankje geserveerd en na afloop van het concert kunt u Wibi persoonlijk ontmoeten tijdens een meet & greet.

Datum is in overleg op een doordeweekse avond.

Startbod van dit veilingitem: € 6.000 voor 25 personen

Meebieden op dit of andere veilingitems? Meld u nu aan voor de Dag van de Natuur op 6 oktober a.s. in Burgers' Zoo in Arnhem.

Benieuwd naar alle veilingitems? Bekijk hier de veilingcatalogus.

Wibi in Namibië - kopie.jpg .

Wibi Soerjadi in Namibië

Terug naar het overzicht