Nieuw: realiseer je natuurproject met de Incubator

Geplaatst op 09/02/2021

Met coachingstraject van 6 maanden

Heb je een geweldig idee over hoe je natuur kunt beschermen of zelfs creëren? En wil je deskundige begeleiding om het te realiseren? Meld je dan nú aan voor de Incubator van FONA Conservation.

Meer dan ooit is er dringend behoefte aan een nieuwe generatie natuurbeschermers met frisse ideeën, visie en moed, die buiten de gebaande paden durven te denken om een duurzame impact te creëren. Maar hoe zet je als pas afgestudeerde je ideeën om in een aantrekkelijk voorstel? Hoe genereer je fondsen om aan de slag te gaan?

De Incubator van FONA Conservation wil precies dát doen: een selectie van ambitieuze, jonge, creatieve natuurbeschermers ondersteunen bij het ontwikkelen van een succesvol projectplan. De Incubator biedt een gratis traject van coaching en expertise gedurende 6 maanden om de nieuwe projectplannen op het gebied van natuurbescherming en -behoud aan te scherpen en je op weg te helpen om de wereld te veranderen!

Heb je een nieuw, innovatief idee om de natuur te helpen beschermen? De deadline voor het inleveren van je basisidee voor deze ronde is 1 maart 2021, dus kom snel in actie!

Lees meer over de Incubator van FONA Conservation en meld je aan.

incubator _klein.png

Terug naar het overzicht