Gezocht: Coördinator Dag van de Natuur

Geplaatst op 28/11/2019

En help de natuur!

Help de natuur en word onze Coördinator Dag van de Natuur bij GlobeGuards

Jaarlijks viert GlobeGuards in samenwerking met Koninklijke Burgers' Zoo en All for Nature Travel rond Werelddierendag de Dag van de Natuur met een veiling van bijzondere natuurbelevenissen. Dit bijzondere event start met een borrel en lezing door een keynote speaker. Daarna gaan de gasten aan tafel en start de veiling. Zo’n 25 bijzondere natuurbelevenissen gaan onder de hamer. De opbrengst gaat naar de natuurprojecten van de leden van GlobeGuards.

Wat doet de Coördinator?
De coördinator organiseert de Dag van de Natuur van begin tot einde. Van de uitnodiging in april tot aan de financiële afwikkeling in oktober. Je communiceert met diverse partijen. Met de leden van GlobeGuards, grafisch vormgever en drukker voor het samenstellen van de veilingcatalogus. Maar ook brief je de keynote speaker en veilingmeester en overleg je met de locatie Burgers’Zoo. En natuurlijk verzorg je de aanmeldingen van onze gasten. Je werkt zelfstandig, vanuit huis. Het bestuur van GlobeGuards is je sparringpartner. Uiteraard wordt je goed ingewerkt.

Al met al een mooi project voor iemand die een bijzonder event wil neerzetten, zich graag inzet voor de natuur en zijn/haar netwerk in natuurbescherming wil vergroten.

Welke kwaliteiten heeft onze ideale Coördinator?
Je bent:
- goed in plannen en organiseren
- communicatief
- zelfstandig
- handig met Word, Excel en bijvoorkeur ook Mailchimp
- en natuurlijk ….natuurliefhebber

Periode
Van maart tot en met eind oktober. Van een paar uur per week bij de start tot meer uren per dag richting het event.

Vergoeding
In overleg.

Interesse?
Stuur je CV met motivatiebrief voor 15 januari 2020 naar info@globeguards.nl.
Heb je vragen, bel met Annemarie Voogt, programma coördinator, 0646282980

Terug naar het overzicht