Dag van de Natuur, 10e editie

Geplaatst op 20/06/2021

Bied mee op het veilingdiner 6 oktober

Natuurprojecten ondersteunen door op bijzondere natuurbelevenissen te bieden. Dit is in een notedop de Dag van de Natuur, die wij alweer voor de 10e keer organiseren! U bent van harte welkom op woensdag 6 oktober 2021.

De Dag van de Natuur is een jaarlijks terugkerend evenement dat GlobeGuards organiseert in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Op deze dag vindt de grootste veiling van natuurbelevenissen plaats. U kunt hier bieden op unieke natuurbelevenissen die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards, kleine maar zeer slagvaardige natuurbeschermers. Tijdens de veiling geniet u van een feestelijk diner, aangeboden door Koninklijke Burgers’ Zoo. De veiling wordt ook dit jaar enthousiast geleid door onze veilingmeester Frank Buunk, van Kunsthandel Simonis & Buunk.

Onze eregast en keynote-spreker dit jaar is botanicus Joop Schaminée. Hij zal u voorafgaand aan het veilingdiner een kijkje achter de schermen van natuurbescherming geven. Prof. Joop Schaminée is als vegetatiekundige werkzaam bij Wageningen Environmental Research en sinds 2006 als buitengewoon hoogleraar op de Victor Westhoff leerstoel verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Wageningen Universiteit. Lees meer over Joop Schaminee.

Het programma start om 16.45 uur en duurt tot 22.00 uur.

Uw bod, uw bijdrage aan de natuur
De opbrengst van deze veiling is voor onze leden een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee zij hun natuurbeschermingsactiviteiten voort kunnen zetten.
De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie, of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn. De prijzen van de veilingitems variëren van ongeveer €300,- tot ruim €5000,-.

Alle veilingitems op een rijvoorzijde.jpg
Benieuwd naar alle veilingitems? Bekijk hier de veilingcatalogus.
Ontvangt u de veilingcatalogus liever in uw brievenbus? Laat het ons weten

Kosten? Geen!
Maar elke aanwezige wordt wel geacht ruimhartig bij te dragen aan de natuur!
Overigens betaalt de belasting mee. GlobeGuards heeft de ANBI-status en daarmee is ieder eindbod fiscaal aftrekbaar.

Bent u onze gast?
Wij hopen u graag te ontvangen op onze jubileum editie. U kunt zich hier aanmelden

MELD U AAN (3) - kopie.png
 

veilingmeester _2019.jpg veilingdiner_2019.jpg
Veiling_tafel_2017.jpg Veiling_zaal1_2017.jpg

 

De Dag van de Natuur wordt mede mogelijk gemaakt door: 

burgerszoo_stack_nl_rgb.jpg     allfornature.jpg

 

 foto's zijn gemaakt door Ruben Hoekstra

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht