Nederlands

Bieden bij het Venduehuis Den Haag

De veiling 'Venduehuis veilt voor GlobeGuards' vindt plaats op 15 mei, start om 19.30 uur. Het betreft een live zaalveiling, waarbij u online, schriftelijk en telefonisch kunt bieden.

ONLINE BIEDEN

Vooraf registreren
U dient zich voorafgaand aan de veiling te registreren. Deze registratie is nodig om online te kunnen bieden. U kunt zich hier online registeren. Of meldt u zich bij het secretariaat van Venduehuis. Doe dit tijdig, uiterlijk woensdag 12 mei. 

Online bieden tijdens zaalveiling
Op de dag en het tijdstip van de veiling, 15 mei om 19.30 uur. logt u in op ons veilingsysteem. Nadat u op LIVE veiling hebt geklikt en de algemene voorwaarden van Venduehuis hebt geaccepteerd kunt u mee bieden. Op uw beeldscherm ziet u de veilingmeester, het object, de richtprijs waarvoor het kavel wordt ingezet en het hoogste bod. In het vakje ‘increment’ is te zien met welk bedrag (in euro’s ) de volgende biedstap zal worden verhoogd. Alle biedingen, ook online, zijn bindend.

Hoe gaat online bieden in z’n werk?
Wanneer u een bod wilt uitbrengen of een reeds gedaan bod wilt verhogen, dan hebt u twee keuzemogelijkheden:

  • U kunt een bod plaatsen door op de BIED / BID knop te klikken. Uw volgende bod wordt dan automatisch aangepast volgens de biedstappen van het systeem. U verhoogt hierbij zelf uw bod.
  • De tweede mogelijkheid is om meteen een maximum bedrag op te geven. Bij tegenbiedingen zal het systeem steeds uw bod met één biedstap verhogen tot uw maximum is bereikt. Het systeem stuurt u ook automatisch een herinnering wanneer andere bieders op hetzelfde bod bieden. Deze herinnering krijgt u via e-mail. Wij adviseren u ook tijdens de veiling uw mailbox in de gaten te houden. Het is mogelijk dat in het mailverkeer vertraging optreedt bij de provider. De informatie op de website is altijd leidend. Zolang uw maximale bedrag nog niet is bereikt, zal het systeem automatisch uw bod met de volgende biedstap verhogen. 

SCHRIFTELIJK BIEDEN

U kunt schriftelijk bieden bij deze veiling (‘commissiebod’). Online, via e-mail of d.m.v. een commissieformulier kunt u een maximum bedrag opgeven dat u bereid bent te bieden voor een bepaald kavel. Medewerkers van Venduehuis zullen dit schriftelijke bod voor u registreren. De veilingmeester biedt tijdens de zaalveiling namens u mee met de gebruikelijk biedstappen, alsof u in de zaal aanwezig bent. Zodra uw maximumbedrag is bereikt en er nog andere bieders actief zijn stopt uw deelname aan de veiling. Mochten andere bieders tijdens de veiling het bieden hebben gestaakt en is uw maximumbedrag nog niet bereikt, dan kunt u het kavel wellicht zelfs kopen nog voordat uw maximumbedrag is bereikt. Bij gelijke schriftelijke biedingen geldt dat de eerste bieding prioriteit heeft boven later ingediende schriftelijke biedingen. Schriftelijke biedingen kunnen tot 30 minuten voor aanvang van de veiling worden geplaatst

TELEFONISCH BIEDEN

U kunt ook telefonisch bieden bij deze zaalveiling. Bij kavels met een minimum richtprijs van 500 euro kunt u telefonisch bieden. U wordt dan tijdens de veiling gebeld door een medewerker van ons veilinghuis die namens u in de zaal meebiedt. Voor de registratie van een telefonische bieding dient u zich op uiterlijk woensdag 12 mei 2021 schriftelijk of via e-mail aan te melden

BOD > 5000 EURO? GRAAG! STUUR VOORAF EEN VERZOEK

Voor iedere bieder geldt een standaard biedlimiet van 5000,- euro per lot. Mocht u een bod willen uitbrengen van boven de 5000,- euro, dan dient u van te voren een verzoek te sturen naar info@venduehuis.com. U geeft aan welke biedlimiet u wenst en voegt daarbij een kopie van uw identiteitsbewijs. Doe dit tijdig, uiterlijk woensdag 12 mei. 

Let op, wilt u graag bieden op lotnummers 23 en 28, dan is het noodzakelijk om uw biedlimiet op voorhand te verhogen. En naar wij hopen, gaan ook lotnummers 14,15 en 36 wellicht tegen deze limiet aanlopen. Dus heeft u interesse, laat uw biedlimiet dan verhogen.

U BENT DE HOOGSTE BIEDER!

Wat gebeurt er nadat u de hoogste bieder bent geworden?
Gefeliciteerd, u bent met uw bod de nieuwe eigenaar geworden of u krijgt een unieke natuurbelevenis. U zult nu via e-mail een rekening (met betaallink) ontvangen direct na afloop van de veiling. GlobeGuards neemt contact met u op voor het maken van een afspraak voor het uitvoeren van uw veilinglot.

Kosten en voorwaarden
U wordt geacht uw aankoop binnen vijf werkdagen te hebben betaald. U kunt uitsluitend betalen via iDEAL. En goed nieuws, er wordt geen koperscommissie berekend. Dus uw bod gaat in zijn geheel naar natuurbehoud.

Terug naar pagina 'Venduehuis veilt voor GlobeGuards'logo Venduehuis.png