Nederlands

Help de natuur en bied op unieke natuurbelevenissen

- Veiling Dag van de Natuur 4 oktober 2018 -


GlobeGuards organiseert ieder jaar, op Werelddierendag 4 oktober, de Dag van de Natuur in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Op deze dag vindt de grootste veiling van natuurbelevenissen plaats. U kunt hier bieden op unieke natuurbelevenissend die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuard, kleine maar zeer slagvaardige natuurbeschermers.

Willem Reimers is ook dit jaar de veilingmeester. Meindert Brouwer is onze eregast en keynote speaker. Compleet met borrel en feestelijk diner, dat u wordt aangeboden door Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.

Het programma start om 17.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

BEKIJK HIER EEN IMPRESSIE VAN HET VEILINGDINER

Veiling_veilingmeester_2017.jpg Veiling_zaal3_2017.jpg

Uw bod, uw bijdrage aan de natuur

De opbrengst van deze veiling is voor onze leden een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee zij hun natuurbeschermingsactiviteiten voort kunnen zetten.
De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie, of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn. De prijzen van de veilingitems variëren van ongeveer €300,- tot ruim €5000,-.

De hoogste bieders van de afgelopen jaren ontdekte Boé (voordat toeristen dit doen), sliepen een nachtje onder de sterren in een luxe Starcamp in het Portugese Faia Brava, kregen een les in het vliegen van een drone of volgden de Afrikaanse wilde honden. Stuk voor stuk unieke belevenissen!

Bekijk alvast de veilingitems 
Welke veilingitems er dit jaar zijn, leest u in de veilingcatalogus

Kosten? Geen!

Maar elke aanwezige wordt wel geacht ruimhartig bij te dragen aan de natuur!
Overigens betaalt de belasting mee. GlobeGuards heeft de ANBI-status en daarmee is ieder eindbod fiscaal aftrekbaar.

Eregast en keynote speaker Meindert Brouwer
Meindert is bekend van reportages over de Serengeti, natuurbescherming in het Russische Verre Oosten en zijn boeken over de Amazone en de economische waarde van investeren in natuurbehoud. Zijn recente boek ‘Central African Forests Forever’ gaat over kansen en oplossingen voor behoud van het Congo Bekken regenwoud in balans met duurzame economische ontwikkeling in een tijd van een enorme bevolkingsgroei in Afrika en mondiale druk op de natuurlijke hulpbronnen. Meindert werkte eerder bij KPMG en als communicatiemanager bij het WNF. Als natuurbeschermer en schrijver zet hij zich in voor behoud en duurzaam gebruik van de natuur en betaling voor ecosysteemdiensten. Afgelopen mei ontving Meindert voor zijn werk het officierschap in de orde van Oranje Nassau.

Wilt u de natuur ondersteunen met een bod op één of meerdere veilingitems? Wij ontvangen u graag op het veilingdiner op de Dag van de Natuur. Vul uw gegevens in en wij reserveren een plaatsje voor u.

MELD U HIER AAN VOOR DE DAG VOOR DE NATUUR

 Veiling_tafel_2017.jpg Veiling_zaal1_2017.jpg

 foto's zijn gemaakt door Ruben Hoekstra