GlobeGuards zoekt een Secretaris

Geplaatst op 09/09/2018

Versterk ons bestuur en draag bij aan natuurbescherming!

Wilt u zelf direct bijdragen aan natuurbescherming en heeft u organisatorische ervaring? Kom dan als secretaris het bestuur van GlobeGuards versterken!

GlobeGuards is een non-profit samenwerkingsverband van 21 Nederlandse organisaties die zich richten op natuurbescherming over de hele wereld. Elke organisatie heeft zijn eigen unieke specialisatie in bescherming, onderzoek of beheer van natuurgebieden of specifieke soorten. De lidorganisaties worden door het bestuur ondersteund op het gebied van fondsenwerving, communicatie, kennisvergaring en netwerken.

De secretaris is de spin in het web van GlobeGuards en onderhoudt samen met de voorzitter en de Programma Coordinator de contacten met leden, donoren en het netwerk van GlobeGuards. Daarnaast belegt de secretaris bestuurs- en ledenvergaderingen en verzorgt de verslaglegging. De secretaris maakt onderdeel uit van het 5 leden tellende bestuur en vormt samen met de voorzitter en penningmeester het dagelijks bestuur van GlobeGuards. De secretaris wordt ondersteund door de programmacoördinator van GlobeGuards.

Het betreft een vrijwillige functie voor maximaal een halve dag in de week in een enthousiast team van vrijwillige bestuursleden en aangesloten lidorganisaties. Spreekt dit u aan? Mail uw korte motivatie naar info@globeguards.nl of bel met 0646282980

Terug naar het overzicht