4 x 4 Experience voor de Wilde Honden

Geplaatst op 18/04/2018

Met een terreinwagen door de Nederlandse modder én daarmee een Landrover voor Painted Dog Conservation helpen financieren.

Op de Veiling van de Dag van de Natuur afgelopen oktober werd o.a een 4x4 Experience geveild. De opbrengst ging naar een nieuwe Landrover voor Painted Dog Conservation. Deze wordt ingezet bij het patrouilleren tegen stroperij en het ruimen van valstrikken voor wilde honden.
René heeft dit veilingitem in de wacht gesleept en hiermee PDC ondersteund. Zijn ervaringen tijdens de 4x4 Experience deze winter leest u hieronder. 

-----

Op naar mijn 4x4 experience in Velsen. Een lekker zonnetje, maar de dagen ervoor had het echter flink geregend. De ontvangst was zeer hartelijk door Ronald van de Jeep club Nederland. Na een heerlijke kop koffie en de uitgebreide instructie van de Jeep Wrangler op weg naar de eerste hindernis, de heuvel. Dat ging goed en de spirit zit er in, op naar de waterbak!

Helaas, precies middenin komen we vast te zitten, dus de taak voor mijn instructeur om te demonstreren hoe we er uit kunnen komen met een lier. Gelukkig was hulp dichtbij en stonden we even later weer met vaste grond onder onze wielen. Na wat aanwijzingen op weg naar de volgende hindernissen. Wat een lol om bijna vierkant de bocht om te gaan en niet te geloven wat je allemaal kunt met een 4x4. Helaas toch weer een paar keer vast komen staan in de modder, wat natuurlijk aan de bestuurder lag. Ronald zorgde ervoor dat we met de lier en een boom of een andere 4x4 weer verder konden.

Na een lekkere lunch in de middag nog wat rondjes gereden in de modder en dat ging eigenlijk steeds beter. Het was een leerzame, maar vooral leuke dag en ik wil dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het organiseren van deze super experience. Sorry dat ik de Jeep zo vies heb achtergelaten…

René 

P1280207 - kopie.jpg

 


 

Terug naar het overzicht