Geweldige opbrengst Veiling Dag van de Natuur

Geplaatst op 05/10/2017

Maar liefst € 125.000 is de opbrengst van het veilingdiner op de Dag van de Natuur.

Maar liefst 125.000 euro is de opbrengst van het veilingdiner op de Dag van de Natuur op 4 oktober jl. Deze mooie opbrengst komt ten goede aan natuurprojecten van de leden van GlobeGuards.

John D.Lui, voorvechter van biodiversiteit en ecologisch herstel, opende deze avond met zijn inspirerende verhaal over 'restoring the earth'. In de sfeervolle ambiance gecombineerd met een perfect diner van Koninklijke Burgers’ Zoo ging de veiling van start. Een reis naar de wilde honden in Zimbabwe, dineren met Sea Rangers, op kraamvisite bij olifanten...veilingmeester Willem Reimers zorgde er voor dat vele handen de lucht in gingen bij het bieden op allerlei bijzondere natuurbelevenissen.  

GlobeGuards organiseert ieder jaar op Werelddierendag 4 oktober de Dag van de Natuur Veiling in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Tijdens een uitgebreid diner worden unieke natuurbelevenissen geveild die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards. De opbrengst van deze veiling is voor veel van de leden een heel belangrijke inkomstenbron om hun natuurbeschermingsactiviteiten voort te kunnen zetten. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Burgers' Zoo en All for Nature Travel.

Wilt u deze bijzondere avond volgend jaar ook meemaken, op een bijzondere natuurbelevenis bieden én bijdragen aan de natuur? Laat het ons weten!   

foto's zijn gemaakt door Ruben Hoekstra

Presentatie_Ton_DvdN2017.jpg  Presentatie_John_DvdN2017.jpg

Veiling_zaal1_2017.jpg  Veiling_veilingmeester_2017.jpg

Veiling_vanhooff_2017.jpg  Veiling_tafel_2017.jpg

 Veiling_tafel2_2017.jpg  Veiling_banner_2017.jpg

Terug naar het overzicht