GlobeGuards zoekt 2 coordinatoren voor werkgroepen

Geplaatst op 21/09/2017

Ben jij (ex) student en een natuurliefhebber? Dan is GlobeGuards op zoek naar jou! 

GlobeGuards wil haar organisatie en leden steviger neerzetten door o.a. het opzetten van werkgroepen. Hierbij kunnen wij hulp heel goed gebruiken! In iedere werkgroep zijn zo’n 6 à 7 natuurorganisaties vertegenwoordigd. Voor een tweetal werkgroepen zoeken wij 2 coördinatoren.
 

Werkgroep strategie en kennisdeling
Het professionaliseren van de leden met hun projecten op het gebied van technische, financiële en administratieve zaken staat hierbij centraal. Hierbij kunnen leden van elkaar leren door onder meer workshops, presentaties en onderlinge bezoeken. Welke kennis is in huis en/of welke expertise willen we extern inroepen?

Werkgroep fondsenwerving
Deze werkgroep gaat inzicht geven in beschikbare financiering (bedrijfsleven, fondsen) en adviseert het bestuur en/of leden over te nemen stappen. Ook worden de mogelijkheden voor het opzetten van een natuurfonds in deze werkgroep geïnventariseerd.

Wat verwachten wij van een werkgroepcoördinator?
- regelen van de bijeenkomsten, circa 3 in komend (studie) jaar
- notuleren van de bijeenkomst
- uitwerken van actiepunten
- meedenken over het betreffende onderwerp
- minimaal beschikbaar voor 1 studiejaar
- reiskosten worden vergoed (mits geen OV kaart)
- en natuurlijk een natuurliefhebber!

Wat biedt GlobeGuards?
In alle werkgroepen zitten bevlogen natuurliefhebbers die zich al jaren inzetten voor natuurprojecten over de hele wereld. Zij kunnen je meer inzicht geven in hun successen én uitdagingen die op hun pad komen. Behalve kennis kan ook hun netwerk in de natuurwereld je mogelijk verder helpen.

Geïnteresseerd?
Dan horen wij graag van je! Stuur een e-mail met de voorkeur voor een werkgroep en je CV voor 1 oktober naar info@globeguards.nl.

Terug naar het overzicht