3 oktober 2015 Global march for elephants, rhino's and lions

Geplaatst op 08/07/2015

Op zaterdag 3 oktober 2015 wordt voor de 2e keer in ons land de GLOBAL MARCH FOR ELEPHANTS, RHINOS & LIONS gelopen. De mars vindt plaats in Amsterdam en start vanaf het Centraal Station. 

 

Onze hoofdstad is één van de vele wereldsteden waar op 3 of 4 oktober de Global March wordt georganiseerd en waar we met z’n allen een krachtig geluid laten horen tegen de slachting en illegale handel in producten van de ernstig bedreigde olifanten, neushoorns en leeuwen.

 

De doelstelling van de GLOBAL MARCH FOR ELEPHANTS, RHINOS & LIONS wordt ondersteund door diverse personen en organisaties. Zij zullen op hun website en via de sociale media kenbaar maken dat de mars plaatsvindt en zoveel mogelijk mensen oproepen om deel te nemen.

 

Ik wil jullie vragen aan te sluiten bij de Global March door mediapartner te worden, waarmee jullie aangeven begaan te zijn met het lot van deze drie iconische diersoorten en jullie achterban te informeren over deze unieke wereldwijde mars. Als dank krijgen jullie een eervolle vermelding op onze website op de speciaal daarvoor gemaakte pagina. (www.globalmarch.nl onder het kopje mediapartners). Ook al zet jullie stichting zich niet in voor 1 van deze dieren, hopen we op jullie steun. Op onze website zien jullie dat ook andere stichtingen dit gedaan hebben omdat ze allemaal van mening zijn dat deze drie iconische dieren niet mogen uitsterven. Alle hulp om aandacht te vestigen op deze march, is meer dan welkom! 

 

Ook vragen wij voorafgaand aan de Global March aandacht voor onze speciale uitdaging om zoveel mogelijk selfies van dierenliefhebbers te ontvangen. Inzenden kan vanaf nu. Met de ontvangen selfies creëren wij een groot fotomozaïek van de olifant, neushoorn en de leeuw. Kinderen kunnen een kleurplaat, gemaakt door striptekenaar Ronald Sinoo, downloaden, kleuren en opsturen. Zie voor meer informatie onze website www.globalmarch.nl onder de selfie actie. 

Willen jullie jullie stem ook laten horen? Sluit je dan aan als mediapartner van de Global March Amsterdam en neem contact met mij op: info@stichtingspots.nl.

 

Namens ons en de dieren alvast hartelijk dank voor jullie steun!

Terug naar het overzicht